2011. május 1., vasárnap

Az első csini csomagok!!!

Némi lelkes válogatás után össze is álltak az első szettek! Megvannak a személyes favoritok természetesen, de a maga nemében mindegyik kedvencünkké vált. Ha szeretnéd vidám színekkel feldobni egyszerű ruhá(i)dat és Neked is fontos az összhang, nézd meg mi mit ajánlunk!

Kezdjük (nem minden elfogultságot nélkülözve) egy türkizzöld összeállítással: igazi, hamisítatlan nyári hangulat, tengert idéző árnyalatok. Szerintünk egy egészen egyszerű fehér pólóval és nadrággal is annyira jól mutat, hogy biztosan szemet szúr másoknak is.




Tudtad?
A türkiz szín segíti a tudat kiteljesedését, könnyedséget, nyitottságot közvetít, felszabadít a lelki terthektől. Az ezzel a színnel szimpatizálók kreatív, népszerű személyiségek, akik könnyen megértetik magukat másokkal.



Következzék az örök kedvenc, ami szinte mindenkinek jól áll, a nőiesség, a szerelem, a tűz és a szenvedély színe: a piros. Az alábbi összeállítást igazán sokoldalúan lehet kombinálni, jól passzol bármilyen fekete vagy fehér pólóhoz, nadrággal, szoknyával, ruhával, a tengerpartra vagy az irodába, nappalra vagy az esti buliba.  





Harmadik csomagunk kimondottan elegáns, visszafogottabb az előzőeknél és nagyon nőies. Egyszerű és nagyszerű. Az összeállítás minden darabja külön-külön is mutatós, de együtt biztos a siker.




Mára ezzel a 3 szettel készültünk, de hamarosan új csomagokat mutatunk be, hiszen már készülőben a lazac, a sárga, na meg a piros pöttyös összeállítás, amelyekkel igazán vidáman és trendin indíthatjuk a nyarat! Látogass el hozzánk pár napon belül, hogy a csinibbnél csinibb csomagok Téged is köszönthessenek! :-)

Reméljük a fenti összeállítások elnyerték a Ti tetszéseteket is! Ha véleményedet szívesen megosztanád velünk, várjuk hozzászólásodat. Kérdéseddel fordulj bátran a csinicsomagos lányokhoz akár e-mailben is. Minden észrevételt szívesen fogadunk.