2011. május 8., vasárnap

A nap színei

A barátainkkal sokat beszélünk a napsütésről. Ezt a kifejezést ugyanis nem csak az időjárás kapcsán használjuk, hanem sokszor az aktuális lelkiállapotunkat is le tudjuk írni azzal, hogy „Most igazán süt a nap” – és ebben a mondatban minden benne van :).

És valóban: a sárga szín már nem az irigység színe, hanem nyíltságot, örömöt, optimizmust jelez, ráadásul önmagában is annyira sokszínű, hogy nem győzzük összeszedni a rengeteg árnyalatát. Ki ne csodálta volna már percekig a naplemente narancsos-lazacos színkombinációját, ami az utolsó pillanatig is csak úgy sugározza magából az energiát. A virágok és a gyümölcsök is szeretnek ilyen színekbe burkolózni, és változatossága miatt nincs olyan nőtípus, aki ne találna magához illő árnyalatot. 

Nem véletlen, hogy csinicsomagjaink összeállításánál is kivételezünk egy kicsit ezzel a színkombinációval. Bevezetésként a sárga egy halvány változatával – a vaníliasárgával – már találkozhattatok az első fotóink között.
Most egy igazi napos kreációval készültünk: a lazacszínű táska és a sárga karkötő ad keretet a napszíneknek, a hozzájuk tartozó kendő pedig varázslatos egyveleget ad mindezekből. Ez utóbbi a nyári napok tökéletes kiegészítője, hiszen nappal strandkendőként, a hűvösebb estéken pedig vállra terítve is hordható. Egy biztos - aki ennek a csinicsomagnak a birtokosa, biztosan nem marad észrevétlen!



Ha megszólított a fenti csinicsomagunk, vagy korábbi összeállításaink, ne habozz írni nekünk!
Addig is sok napsütéses pillanatot kívánunk Mindenkinek a szabadban és a lelkekben egyaránt :)