2011. május 16., hétfő

Pink különlegességek

Nagy örömmel látjuk, hogy mennyi szavazat érkezett már új - színes - közvéleménykutatásunkra. Még nem választottál? Kattints jobb oldalon, hogy tudjuk, Neked melyek kedvenc színeid. A pink még nem kapott voksokat, de talán ma kedvet kapsz Te is hozzá, ha meglátod új csinicsomagjainkat. Igen, nem is csak egy, hanem rögtön 3 variációt mutatunk be: egy szín - három különböző stílus. Válogass kedvedre!

A pink szín magában is annyira energikus, hát még ezzel a kis szívecskékkel és csillogással megbolondított csomagban... egy buliban sem maradhatsz észrevétlen vele! :-) A strasszköves karkötőhöz kiválóan passzolnak a lógós kis szív fülbevalók, és az ezüst visszaköszön a táska fogóiban is, így teljes az összhang. Bulira fel!



Második pink szettünkkel számodra is kerek lesz a világ! A vidám karika fülbevalók és a hozzá illő nyaklánc bármilyen egyszerű pólót feldobnak és ha a kis íves pink bőr táskában viszed Magaddal a legszükségesebbeket, igazi színfoltja lehetsz bármilyen eseménynek. Nem kell megijedni a pink erőteljességétől, ezzel a szettel például igazán elegáns lehetsz komoly eseményen is, akár egy kosztümöt is feldobhatsz vele, de persze a legszínesebb partiarc is, ha úgy akarod, variáld bátran az alkalomhoz illően!




Nagyobb táskát szeretnél, amibe több mindent el tudsz rejteni? Válaszd alábbi csomagunkat, amihez pink karkötő és sokszínű lapocskákkal díszített nyaklánc is tartozik, mely nem csak ennek a csomagnak lehet tökéletes kiegészítője, hiszen tarka színei sok más összeállításban is kiválóan mutathatnak. A kerek formák után következzék egy kicsti szögletesebb, de annál vidámabb összeállítás!


Bízunk benne, hogy nyomós érveket tudtunk a pink szín mellett felsorakoztatni, hiszen nem csak energizál, serkenti a gondolkodást, hanem igazán jól is mutat, így lesz az idei év egyik slágere. Véleményed, kérdésed van, vagy szeretnél egy csinicsomagot? Írj és kérd katalógusunkat! 

Szép, vidám hetet kívánunk ezen a borongós hétfőn!