2011. szeptember 15., csütörtök

Legyen kerek a világ!

Vajon mi minden kell ahhoz, hogy 100%-ig elégedetten érezzük magunkat a bőrünkben? Egy pihentető hétvége? Beszélgetés a környezetünkben lévő értékes emberekkel? Finom vacsora egy pohár borral? Vagy lefutni a maratont szakadó esőben? Bármelyik típusba is tartozzon az ember, azt hiszem, egy dolog ebben a legnehezebb: hogyan tudjuk ezt az érzést minél tovább megtartani magunknak, és azt mondhassuk: most igazán kerek a világ!

Természetesen ehhez kell az is, hogy meglássuk egy-egy dolog szépségét (ami nem jelenti azt, hogy a novemberi latyakot viharos széllel fűszerezve is ujjongó jókedvvel kell fogadni, soha meg nem szűnő mosollyal az arcunkon), akár a körülöttünk lévő tárgyakban, esetleg váratlan eseményekben. Ha pedig kevésbé süt a lelkünk napocskája, talán egy könyv, egy új blúz, vagy pár jó szó is elég ahhoz, hogy újra elkezdjük szebb fényben látni a dolgokat. 

Saját tapasztalatból is mondhatjuk, hogy csinicsomag-tulajdonosnak lenni jó dolog, és hogy garantáltan kerekíti a világot :). Mai összeállításunk kétséget kizáróan ilyen, már csak azért is, mert minden darabja magában hordozza ezt a mintát!


Az ezüstös lánc és a hozzá való fülbevaló egyszerre elegáns és tündöklő, és akármilyen stílusú ruhához viselhető.

Félig már az őszre készülve választottunk hozzá egy fekete táskát, melyet apró körkörös díszek ékesítenek, és jó nagy pakolós résszel rendelkezik. Tedd szebbé vele a mindennapjaidat!


Ha pedig még nem történt meg, mindenképp vess egy pillantást webáruházunkra, ahol a mostani összeállításon kívül új őszi csinicsomagokkal is várunk. Tegyél egy lépést, hogy kerekebb legyen a világ :)