2011. május 18., szerda

Fekete-fehér? Csakis pirossal!

Bár természetesen az örök elegancia színpárosítását, a fekete-fehér kombinációt számtalan variációval fel lehet dobni, és akár önmagában is megállja a helyét, egy kis pirossal fűszerezve mégis új arcát mutatja a világnak.
Hatással volt ránk már ez a színösszeállítás filmben, könyvben, jól mutat a kártyalapokon, és a kifutókon is elbűvölt már minket néhányszor.



Sem modellnek nem kell lenned, sem egész napos shoppingtúrára menned, hogy egy ilyen összeállítás a Tiéd legyen, a mi csomagunkkal készen kapsz mindent.
A kétterű, szupertágas piros táskában elfér szinte bármi, amire reggeltől estig szükséged lehet, a kisebb zsebek pedig segítenek abban, hogy végre megtaláld a táskádban, amit keresel. Az érmés lánc és a hozzá tartozó fülbevaló pedig elegáns és sportos viselethez is jól áll, ráadásul a cipő színével sem kell sokat variálni, hiszen fehérrel, feketével, és szolidabb ruha esetén a pirossal is tökéletesen harmonizál.



Elérhető csinicsomagjainkról további fotókat a „Szemezgető”-ben találtok. Kövessetek minket a facebook-on is, hiszen hamarosan meglepetéssel készülünk Nektek :).