2011. május 21., szombat

Homokszín - nem csak a parton

Egy ilyen csodálatosan napsütéses késő tavaszi hétvégén szeretnénk meglepni Benneteket egy praktikus, sokoldalúan kombinálható, homokszínű csinicsomaggal. Ennek a színnek nagy előnye, hogy bármelyik évszakban trendi lehetsz vele. Közkívánatra a táska nagy, egy hosszú nap legszükségesebb kellékeit is elnyeli. Oldalát a táska saját anyagából készült virág ékesíti, melynek közepén az ezüstös csillogás a drapp színű övön is visszaköszön. A csomag része még egy drapp-zöld színű fakarkötő.




Viseld Te is ezt a kellemes, visszafogott pasztell árnyalatot munkában vagy nyaraláskor! Megnyugvás a szemnek - és a léleknek is.



Kövess figyelemmel bennünket a facebook-on is, hamarosan nyereményjátunkat is lájkolhatod és Te lehetsz az a szerencsés, aki Csinicsomag utalványt nyer. Hogy is indulhatna ennél jobban a nyár?
Tetszik a fenti összeállítás? Szeretnéd, ha Tied lenne? Írj nekünk a csinicsomag@gmail.com címre! Egyéb kérdésedet és véleményedet is szeretettel várjuk! Kellemes, tartalmas hétvégét kívánunk Mindenkinek!