2011. május 10., kedd

Strandra fel

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekünk annyi vidám és felejthetetlen élmény kötődik a strandhoz, hogy a TOP20-as listát is csak hosszú gondolkodás után lehetne összeállítani. Vízibicikli, csöves kukorica, fokhagymás-sajtos-tejfölös lángos, frizbi, fotózkodás, jégkása, tekerős fagyi, UNO, hűtőtáska, eresztő gumicsónak, átkacsintgatás a szomszéd plédekre, na meg az örökös kérdés indulás előtt: „Ki hoz táskát? Bepakolhatok Hozzád?”.

Szerencsére idén is lesz alkalmunk közös csajos nyaralásra, és bízunk benne, hogy a csodaszép idő mellett valaki végre magával hozza a mindent elrejtő kiegészítőt is :)

Hogy Nektek ezzel ne legyen gondotok, a sok közös nyaralás és vízparti kikapcsolódás szellemében állítottuk össze leendő gazdájának ezt a csinicsomagot, ami egy strandtűrő és vidám flitteres táskát, és egy lánc-karkötő szettet tartalmaz.


Az ékszereket bátran lehet a vízben is viselni, az apró kövek is legalább annyira „aranyosak”, mint a táska flitterei. Ezzel a kollekcióval pedig biztosan lesz helye a legfontosabb kellékeknek, hogy egy újság, a naptej, kártya, fényképezőgép és a kedvenc napszemüveg se hiányozzon a vízparton.



Nyaralásra, strandra és csinicsomagra fel :)