2011. május 9., hétfő

Színesedni szíveskedj! :-)

Szeretnénk Nektek kisebb, kevesebb darabból álló csomagokat is ajánlani, méghozzá most szuper élénk színekben. Töltődj fel velük Te is energiával! Ma kettő kéttagú szettet mutatunk, élénk fűzöld és sötét türkizkék színekben. Íme:



Nyáron a zöldnek annyi árnyalatát megtalálod a természetben, miért ne viselhetnéd Te is? Remek választás lehet ez az élénk táska ezüst gombokkal megbolondítva, a hozzá illő zöld köves karkötővel.



Itt pedig egy különleges, élénk szín, amely mégis jól variálható, hála a színes fa-szemes nyakláncnak (is), tökéletesen passzol a türkizkék és a fehér mellett a sárgához és bordóhoz is. Légy színes, kombináld kedved szerint!

Reméljük megnyerőek voltak a mai mini-csini csomagok is, ha megszólítottak, ne tétovázz, írj nekünk! Már néhányaknak szemet szúrt jobb oldalon a kis közvéleménykutatásunk, melyre a válaszokat ezúton is nagyon köszönjük! Ha van fél perced, segíts Te is nekünk, jelöld meg, melyek a kedvenc kiegészítőid, hogy szettjeink is jobban alkalmazkodhassanak az igényeitekhez!

Szépséges színeket kívánunk mindenkinek! :-)