2011. május 29., vasárnap

Szemrevaló mini csinicsomagok

Új hét - újabb tippek a Csinicsomagtól! Szeretnénk ezt a hetet is csupa-csupa jó hírrel indítani, így felhívnánk a figyelmeteket egy-két igazán nyerő ajánlatra!

Mint arról már előző bejegyzésünkben is hírt adtunk, elrajtolt első nyereményjátékunk a facebook-on! Keress minket a www.facebook.com/csinicsomag oldalon és vegyél részt a játékban, hogy Tied lehessen a szuper divatos piros színű csinicsomag, amely egy piros táskát és egy hozzá passzoló fülbevalót rejt.

A megnyerhető piros csomag mellett szeretnénk Nektek további két "mini" csinicsomagot bemutatni. Mindkét összeállításban egy kis válltáska társult egy hozzáillő karkötővel. A sárga pántos táska kis méretével is nagyon mutatós, a színes bogyós karkötő pedig hamisítatlan nyári vidámságot sugároz. Kombináld hangulatod szerint, viseld és mosolyogj! :-)




Ha kicsit kevésbé bohókás, mégis dekoratív összeállítást keresel, vedd szemügyre ezt a barna-drapp szettet! A két színű, kis fakockákból álló karkötő kitűnően passzol a barna és a drapp összes árnyalatához. Egyszerű és nagyszerű, elegáns összeállítás bármilyen alkalomra.



...és a legjobb hír a minicsomagokkal kapcsolatban: még egy hétig nyitva áll a lehetőség, hogy bármelyik kis kollekció ha nem is ingyen, de nagyon kedvező áron a Tied lehessen. Keresd 1 Ft-os aukciónkat a Vaterán!


Másik csomagunkra vetnéd ki a hálód? Írj nekünk a csinicsomag@gmail.com-ra és szerezd meg! Bízunk benne, hogy Neked is tudunk segíteni, pénztárca kímélő ajánlatainkkal dekoratív megjelenést varázsolni.
Egyéb kérdésed és észrevételeidet is szívesen fogadjuk a fent említett címre.

Csini hetet Mindenkinek!