2011. június 1., szerda

Sárgára hangolva

Vannak napok, mikor nem feltétlen csillogós, színkavalkádos öltözékre vágyunk, inkább valami egyszerűre, kényelmesre, amiben reggeltől estig jól érezzük magunkat. Lehet ez egy átlagos munkanap, bevásárlós hétvége, vagy lazítós szabadnap egy kis shoppingolással és kávézással egybekötve.

Mi lehetne ehhez jobb kiegészítő, mint a mostani halványsárga kollekciónk? Egy vidám öv kitűnő választás a semleges színű ruhákhoz is, fehérhez, drapphoz, feketéhez is jól áll.


A hozzá tartozó gyöngysor pedig még jobban feldobja a legegyszerűbb farmer-fehér póló összeállítást is, ráadásul nem csak láncként, hanem karkötőként is viselhető.



És hogy a praktikusság se maradjon képviselet nélkül, egy halványsárga anyagában csíkos kendő is a csinicsomag része: vállra terítve, derékra kötve is jól mutat, megvéd a légkondi jeges fuvallataitól, a huzattól, vagy a tűző napsugaraktól is.


Egyedileg összeállított csinicsomagjaink bárki számára elérhetőek, így ha megtetszett valamelyik, ne habozz írni nekünk a részletekért. Az aktuális kínálatot a „Szemezgető”-n keresztül érhetitek el. Változatlanul elérhettek minket a www.facebook.com/csinicsomag oldalon, ahol játékkal várunk Benneteket, valamint a csinicsomag@gmail.com címen. Nézz szét csinicsomagjaink között, és hangolódj ránk :).