2011. június 24., péntek

Egyszerűen különleges

Ezen a héten nem az előző kék szettünk volt az egyetlen, amely türkiz színben pompázott, ma ennek a nagy kedvencnek egy másik árnyalatában tündöklő, zöldes csini csomag debütál. Más árnyalat, más stílus, de a frisseséget és az összhangot mai összeállításunkban is bizonyára megleled. Bevalljuk, nagyon rezgett a léc, hogy ez a csomag ma itt közszemlére és ezáltal más kezébe kerülhessen, hiszen nem kellett nagy fantázia, hogy magunkon is el tudjuk képzelni ezt a három részes kis kollekciót, de azért ha nehezen is, ellenálltunk a csábításnak, hogy eljuthasson Hozzátok!


Egyszerű, letisztult formák - de ennek ellenére nem látni tucatjával a szembejövőkön. A különleges színű lánchoz tökéletesen passzol a kis lógós fülbevaló. Ezzel a gyöngyös összeállítással magabiztosan elegánsan jelenhetsz meg bármilyen alkalmi eseményen, vagy akár a munkahelyeden. És végül, de semmiképp sem utolsó sorban íme a táska, ugyanebben a halvány türkizzöld árnyalatban.


A nagyméretű táskában, melyet kívülről egy átfűzött, saját anyagából készült pánt díszít, kényelmesen elférnek a szükséges dolgaid. Reméljük a Te tetszésedet is elnyerte ez az egyszerű, mégis nagyon különleges kiegészítő válogatás.

Válogass szemezgetőnkből és ha szívesen viselnéd valamelyik összeállításunkat, írj nekünk a csinicsomag@gmail.com címre a részletekért! Érdemes a következő hetekben is szemmel tartanod bennünket, hiszen új szettjeink mellett más meglepetéssel is készülünk, hogy csomagjainkat még közelebb hozhassuk mindenki számára! Csodálatos színes hetet kívánunk!