2011. június 22., szerda

Közkívánatra: újra türkiz!

Mindig örömmel fogadjuk válaszaitokat a blog jobb oldalán található kis közvéleménykutatásainkra, valóban sokat segítenek az igények felmérésében és az új csomagok összeállításánál. Mostani táskás kérdésünkre még egy hétig van lehetőség kattintani, tegyétek, ha még nem választottatok a lehetőségek közül! Korábbi színes körkérdésünknél a türkiz igen előkelő helyen végzett - amit tökéletesen megértünk, hiszen annyira sok szép árnyalata létezik, hogy bármely évszakban bármiylen alkalomra talál magának az ember megfelelőt. Különösen nyáron hódítanak a tengert idéző variációk, így szeretnénk Nektek még egy könnyed, trendi összeállítással kedveskedni.




A három részes szettben található nagyobb méretű vászon táskába igazán jól be lehet rendezkedni akár egy egész napra is, a praktikus zsebekben van hely bőven a legszükségesebb holmik számára. A kör alakú csat is feldobja ezt a kellemes színű anyagot, melynek árnyalata visszaköszön a különleges karkötőn is, melynek gyöngyös hármas fonása a legegyszerűbb pólót is csinossá és nőiessé teszi. A szettet türkizkék karika fülbevaló teszi teljessé. 




A jobb oldalon taláható szemezgetőben még több fényképet találsz erről és a többi csini csomagról is. Ha valamelyik összeállítás felkeltette a figyelmedet, ne habozz, írj nekünk! Keress bennünket a www.facebook.com/csinicsomag oldalon is, érdemes csatlakozni hozzánk, hiszen egyre többen vagyunk és ezáltal egyre közelebb játékunk ajándék sorsolásához - ami nagy örömünkre szolgál. Ha nem jelentkeztél még, egyetlen kattintással megteheted, részletek a facebook-on.

További szép hetet kívánunk minden kedves olvasónknak!