2011. június 10., péntek

Holdvilágos hangulatban


Mint ahogyan azt hét elején már ígértük, új csillogó szett állt össze és csak Rád vár. Holdfényt idéző ezüst kollekciónkkal Te is ragyoghatsz a nyári éjszakban, legyen szó parti sétáról vagy fergeteges buliról, a titokzatos vonzerő biztosan Veled lesz.
Színekkel kapcsolatos kérdőívünket megválaszolók szerint is idén remek választás csillogás, ha divatos szeretnél lenni. A kis kövek ragyogása az ezüst színű kiegészítőkön kitűnően mutat. Kedvedre való lenne egy ilyen színvilágú összeállítás? Nézzük, mi került a mi csinicsomagunkba!





Ezüst összeállításunk meghatározó darabja az öv, melynek csatja strasszkövekkel van feldobva. Ez a csillogás köszön vissza a kígyó mintás ezüst színű karkötőn is, melyen a kövek szív alakot formáznak... és ha már nyári éjszakákat emlegettünk - egy praktikus ezüstös kendő jól jöhet egy hűvösebb estén, csak a válladra teríted és indulhat is az este, alakuljon bárhogy, egy kis hideg nem tarthat vissza.

Nem vagy még a Csinicsomag közösség tagja a Facebook-on? Csatlakozz hozzánk és ha elérjük a 111-es létszámot, a lájkolók közt ajándékot sorsolunk! Kérdésed, vélemyényed van? Leveleidet a csinicsomag@gmail.com-ra várjuk!

Újra hosszú hétvége, kívánunk Nektek napsütéses nappalokat és kellemes holdfényes éjszakákat!