2011. június 8., szerda

Természetközelben

Múlt héten kicsit személyesebb vizekre evezve már említettük Nektek, milyen szuper hétvége vár ránk. Nos, az a két nap nem okozott csalódást, sőt, annyira kipihenten, felfrissülve érkeztünk haza, hogy azóta is ennek bűvöletében élünk. A természet közelsége, a barátok jelenléte, a sokszínű környezet hihetetlen csodákra képes.

Vendéglátónk születésnapi csokra - Isten éltesse még egyszer :)

A most bemutatott csomagunk az első pillanattól fogva az erdő színeit juttatja eszünkbe, és bátran ajánljuk figyelmetekbe, hiszen ez a színkombináció már bizonyított az évmilliók során :).



A kis kézitáskát remekül feldobja az elején található csat, ami különlegessége mellett plusz biztonságot is nyújt az értékeidnek. A mérete is épp ideális, elfér benne minden, amire napközben szükséged lehet, és nem tart hosszú percekig, mire megtalálod a lakáskulcsot, vagy a rendületlenül csörgő telefonod.
A természet színeiben pompázó lánc-fülbevaló szett pedig még a legnagyobb városi forgatagban is közelebb hozza a természetet Hozzád, úgyhogy mindenképp jó választás a nyári időszakra is.  



A hétvége krónikájának részeként nem hazudtoltuk meg magunkat, és a vasárnapi csajos program keretében bizony alkalmat kerítettünk Csinicsomag-hozzávalók vadászására. Örömmel jelenthetjük, hogy szuper dolgokra bukkantunk, amikkel hamarosan itt a blogon is találkozhattok.