2011. június 30., csütörtök

Krémes

Könnyű, puha, finom, és jót tesz a testünknek és/vagy a lelkünknek. Sütiben, fagylaltként, a keverőtálból kikanalazva is ellenállhatatlan, ápoló kenceként pedig a szükséges jó, a mindennapjaink része.
Ééés most itt van végre csinicsomag formájában is! Ki tudna nemet mondani neki? Be kell vallanunk, mi is majdnem elgyengültünk, de végül félretettük saját táska- és ékszerimádatunkat, és gyorsan be is mutatjuk Nektek krémszínű összeállításunkat, mielőtt valamelyikünk meggondolja magát :).




A csomag alapját ez a vaníliaszínű, apró szegecsekkel és vékony pántokkal díszített táska adja. A szolid külső erős belsőt és nagy teret takar, úgyhogy bátran magaddal viheted egy hosszabb napra is, nem fog cserben hagyni!



Csinosra kell venned a figurát? Munkahelyen, rendezvényeken, színházban is számíthatsz a gyöngy kiegészítőkre: a karkötő, a fülbevaló és a lánc gyöngyházas színe biztosan kiemeli eleganciádat. Sportosabb, bulisabb programokra is viselheted őket ízlésed szerint – a nem hordott darabok pedig addig akár a táskádban is megpihenhetnek :).


Te is krémes rajongó vagy? Akkor ne habozz keresni minket elérhetőségeinken, hiszen – mint minden csinicsomagból – ebből is csak egy összeállítás készült.

Várunk Benneteket a facebook-on is, ahol minden egyes taggal közelebb kerülünk a játék végéhez: az első cél a 111-es létszám. Úgyhogy ajánljatok minket másoknak, mi pedig addig is készülünk következő meglepetésünkre – ígérjük, már nem kell rá sokat várni!