2011. július 2., szombat

Tengerre fel!

Pár évvel ezelőtt egy balatoni nyaralás alkalmával hajókázásra adtuk a fejünket. Annyira magával ragadó volt a hangulat, a friss levegő, a nyugalom, hogy nem nagyon volt kedvünk visszatérni a partra. És ha pályamódosításra nem is adtuk a fejünket, azért sokat ábrándoztunk arról, milyen jó lenne egy saját kis hajó, amivel akkor és ott szeljük a habokat, ahol csak szeretnénk. Bár a Csinicsomag még csak a virtuális térben indult el – remélhetőleg hódító – útjára, azért nem szeretnénk teljesen elszakadni ettől az álomtól, úgyhogy tengerészlelkű társainknak készültünk egy új összeállításunkkal.


A piros-fehér csíkos táska sportosan elegáns stílusa hazai és nemzetközi vizeken is megállja a helyét. Vászon anyagból, erős fogantyúval készült, kívül az apró szegecsek különlegessé, belül a sok kis zseb praktikussá és rendszerezhetővé teszi.


Ezüstös ékszereink is biztos sikert aratnak – fényességét akár a világítótornyok is megirigyelhetik, de utastársaid biztosan: a csepp alakú köves medál és a hozzá illő fülbevaló garantáltan Rád irányítják a figyelmet :).



Akár a magyar tengerre, akár messzibb partokra tartasz idén nyáron, egy csinicsomagot mindenképp vigyél magaddal. Ha matrózstílusra vágysz, akkor már meg is találtad a Hozzád illő összeállítást.


A képet köszönjük Grétinek és lighthousegetaway.com-nak

A csinicsomag@gmail.com címre várjuk továbbra is kérdéseidet, észrevételedet, a facebookon pedig „Tetszik”-jeitekre is számítunk.