2011. június 13., hétfő

Lelkes csomagok

A csinicsomagoknak lelkük van, ebben biztosak vagyunk, épp ezért külön öröm számunkra, ha olyan emberekhez kerülnek, akiknél tudjuk, hogy jó helyük lesz.
Mindezt már az előkészületek során is érezzük: vannak olyan összeállítások, amik pikk-pakk elkészülnek, és magabiztosan várják új gazdáikat, de olyan táska is, ami hetekig vár a hozzá méltó társakra, míg aztán egy jó hajrával felzárkózik a többiekhez. Új otthonra talált már például a Charlotte-csomag, vagy a pink elegáns szett is, és remélhetőleg a mára hozott csinicsomagnak sem kell sokáig kéretnie magát :)

A nyár eljövetelével egyre több szabadtéri program kerül a naptárba, ami azt is jelenti, hogy egyre többször van szükség nagyobb befogadóképességű táskákra. A zöld táska nem csak pakolhatóságával, hanem üde színével is biztosan felkelti mások figyelmét. 



A táskával megegyező színnel hajadat is feldobhatod, a zöld csat szőkéknek, barnáknak, vöröseknek is jó választás. 


A vidám fa karkötőben is visszaköszön a nyár egyik slágerszínének számító fűzöld, megbolondítva egy kis sárgával és pirossal, hogy a szabadtéri programokon is elegáns lehess.



Akár a mostani, akár korábbi csinicsomagjaink keltették fel az érdeklődésedet, a Szemezgetőben megtalálod aktuális kínálatunkat. Facebook-játékunk még mindig tart, a tét egy mini csinicsomag. Ismertessetek meg minket másokkal is, hogy minél hamarabb sorsolhassunk :).

És természetesen használjátok ki ezt a csodaszép időt, otthon vagy a közeli parkban, hegyekben vagy a vízpartra tartva, családdal, barátokkal, vagy akár egyedül is nagyon jó kikapcsolódást kívánunk!