2011. június 16., csütörtök

Púder-csomag á la Judit

Szerencsések vagyunk, hiszen a púderről nem feltétlenül a reggeli sminkelés, és a néha azzal járó nyűglődés jut eszünkbe először, hanem egy tavalyi lánybúcsú története, ami a menyasszony mellett elsősorban sok nevetésről, kalandos buliról, barátokról és persze egy jól sikerült fényképsorozatról szólt, főszerepben Judit barátnőnk púderes dobozkájával :). 
Nem véletlen, hogy mikor mai csomagunk utolsó darabjával szembetalálkoztunk, az emlékek egyből óriási mosolyt csaltak az arcunkra. 


Emellett természetesen nagy öröm volt az is, hogy egy-két hétig társra váró gyöngyös karkötőnkhöz először egy visszafogott bedugós fülbevaló csatlakozott, majd rátaláltunk a tökéletesen passzoló, selymesen csillogó kézitáskára. 
Ez a szett ugyanis pont úgy társad lehet, mint egy jól megválasztott púder: nem változtat át, nem tesz idegenné, hanem kiemeli a saját fényed és stílusod. 

A visszafogott ékszereket bátran használhatod a gardróbod szinte teljes tartalmához, nappal és este, télen és nyáron :). 


Ha pedig a bőrönd méretű táskákkal szemben a kisebb verziót favorizálod, akkor ez a Te csinicsomagod: ebben a kézitáskában biztosan jut hely nem csak a legfontosabbaknak, hanem a púderednek is. 



Csinicsomagjaink mellett továbbra is figyelmetekbe ajánljuk táskás közvélemény-kutatásunkat (itt a blogon), illetve facebook-játékunkhoz is érdemes csatlakozni, hiszen egy minicsomag vár gazdára. 
Napsütést, jókedvet és szép kiegészítőket kívánunk :)