2011. június 3., péntek

Lila pillanatok

Végre vége a hétnek, már ami a munkanapokat illeti, jöhet a jól megérdemelt pihenés - és ha olyan szerencsés vagy, mint mi, hogy elutazhatsz, sőt, mindezt baráti társasággal teheted, akkor aztán nem csoda, ha Te is lelkes készülődéssel töltöd az estét. Kicsit el a városból - már magában ez is feltöltődés. Azonban ne szaladjunk ennyire előre, semmiképp nem hagynánk Benneteket újabb csini csomag nélkül. És ha már a hangulatunkat lila köddel jellemezhetnénk - akkor legyen a mai csomag is lila. Ezekkel a kiegészítőkkel bárhol meg tudsz csinosan jelenni, csupa praktikus és szemetgyönyörködtető darab. Na de vegyük sorra, mit rejt a szett!


A lila gyöngyös lánc már messziről is jól mutat, anélkül hogy túl feltűnő vagy díszes lenne. Viseld a hozzá passzoló táskával, amely nem csak szép, hanem igazán praktikus is. A három nagyobb cipzáras rekesz mellett további kisebb tokok pl. telefon számára teszik igazán praktikus, jól használható darabbá.  Végül, de semmiképp sem utolsó sorban egy fonott, három színű öv teszi teljessé a kollekciót, amely színe miatt nem csak ezzel a lila összeállítással lehet teljes összhangban, kombinálhatod rózsaszín vagy fekete holmikkal is, ugyanolyan kellemes lesz a hatás.

Összeállításunkról további fotókat találsz a jobb oldali szemezgetőben, vedd szemügyre a többi csomag darabjait is. Ha valamelyik összeállítás elnyerte tetszésedet, érdeklődj a csinicsomag@gmail.com-on! Jövő héten újabb színes csomagokkal térünk vissza. Szépséges és viharoktól mentes hétvégét, kellemes találkozásokat, hosszú baráti beszélgetéseket vagy pihentető kiruccanást kívánunk Nektek is! ...vagy mindezt egyszerre... :-)