2011. július 29., péntek

Csíkos kedvedben?

Bár utóbbi bejegyzéseinkben már megcsillantottunk ezt-azt őszi kollekciónkból, azért a nyárnak még koránt sincs vége - reméljük ezt hamarosan az időjárás is tudomásul veszi és még sok-sok napsütéssel kedveskedik mindenkinek. Temészetesen még tartogatunk Számotokra új nyári csinicsomagokat is, ha nyomon követed fényképalbumjainkat facebook oldalunkon (www.facebook.com/csinicsomag), akkor már találkozhattál az alább bemutatott csíkos párossal, hiszen ott elsőként szemezgethetsz a legfrissebb szettek közül, még egy ok, hogy ott is csatlakozz hozzánk, ha még esetleg nem tetted volna. :-)



Hatalmas egyterű, sok holmit elnyelő, fehér alapon piros-kék csíkos táskával szeretnénk kedveskedni Nektek, hiszen kit ne csábítana el egy ilyen szép és praktikus (és szükséges) jól kombinálható darab. Ha teljes összhangot szeretnél, viseld hozzá a fehér-kék fa karkötőt, mellyel igazán csinosan jelenhetsz meg a vízparton vagy a belvárosaban is. Válaszd Te is, ha egy kis könnyed franciás divatra van kedved!



Viselni szeretnéd valamely összeállításunkat vagy meglepnéd vele kedves ismerősöd, barátnéd, rokonod? Írj a részletekért csinicsomag@gmail.com címünkre és a Tiéd lehet! További kellemes nyarat kívánunk!