2011. július 26., kedd

Őszi fuvallat

Ugyan vannak még bemutatásra váró vidám, színes csinicsomagjaink, de ez az időjárás egyszerűen nem engedi, hogy most ezekkel büszkélkedjünk Nektek. A borongós hangulat ellenére azért egy kedves összeállítással készültünk mára, mely már őszi kollekciónk része. Ennek további darabjait a ITT is megnézhetitek, folyamatosan bővítjük újabb darabokkal. 

Alapvetően szerintem jó ez a négyévszak-dolog. Mindenki megtalálhatja így a saját kedvencét, és bár a körforgás állandó, azért ott van mindig benne egy adag változás, így sosem unalmas. De a nyári őszt valahogy nem szeretem. Ilyenkor nem a komor pillanatoknak, otthoni behúzódásnak van a helye, hanem a feltöltődésnek: fénnyel, szeretettel, jó élményekkel, társasággal, vidámsággal, hogy a hidegebb, sötétebb napokon is legyen miből "táplálkozni" a napfényfüggők számára. 

Mai csomagunk ezért is különleges, hiszen a barna táska komolyabb, ősziesebb színben pompázik, de a fa kiegészítők drapp árnyalata belecsempészi a napsugarak hangulatát kiegészítőid közé. 



Viseld őket és tedd vidámabbá velük a borongós pillanataidat, vagy épp vidíts fel másokat, hogy ezzel a Te napodat is szebbé tedd. 


Megtetszett valamelyik csinicsomagunk? Írj nekünk a csinicsomag@gmail.com-ra! És ne feledd, nyári kollekciónk darabjait most 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg, így érdemes böngészni Picasa-albumunkban és a facebook-on is. 

Vidám, mosolygós napokat kívánunk!