2011. július 16., szombat

Gyöngyhalászok

Kislány koromban mindig nagyon irigyeltem a gyöngyhalászokat. Vagy azokat, akiknek legalább egy gyöngyhalász barátjuk van :). Akkor úgy képzeltem, hogy valami katalógusba illő tengerparton búvárruhát húznak, majd néhány karcsapással és delfintempóval, arcukon állandó mosollyal merülnek a vízbe, és hozzák fel marokszámra a csodásabbnál csodásabb gyöngyöket, amikkel természetesen előszeretettel megajándékozzák barátaikat is. 

Gyöngyhalász barátaink azóta sincsenek, talán ezért is szeretjük annyira a gyöngyös kiegészítőket, amiből most egy újabb változatot hoztunk el Nektek. Kicsit gyöngyházas, kicsit türkiz és valóban különleges :). Magaddal viheted lánc, karkötő vagy fülbevaló formájában, de akár viselheted mindet is egyszerre. 




Hogy jó szokásunkat megtartsuk, ismét egy nagyobb méretű táskát választottunk az ékszerekhez. Személyes tapasztalatunk alapján is állíthatjuk, hogy igazán praktikus darab, amiben pikk-pakk megtalálható, amit keres az ember lánya. Sok kis zseb, több nagy tér, és egy rejtett rekesz a díszcsat alatt, ki tud ennek a táskának nemet mondani? 


Álmodoztál már gyöngyökről? Ha igen, csapj le csinicsomagunkra, és írj nekünk szokott elérhetőségünkön (csinicsomag@gmail.com). Játszani szeretnél? Ne habozz, ha még nem csatlakoztál hozzánk a facebook-on, akkor itt az ideje, játékunk még tart, a tét egy piros minicsomag. Éééés újabb meglepetésünkre sem kell már sokat várni, már nagyon nehezen tudjuk tartani a titkot, de higgyétek el, megéri várni :)
Szépséges hétvégét mindenkinek!