2011. július 8., péntek

Málna habbal

Jól esne egy nagy adag málna tejszínhabbal, vagy egy hűsítő, friss turmix ebben a nagy hőségben? Semmi másra nem vágysz, csak egy kondér hideg gyümölcslevesre?
Nem lesz egyedül, aki igennel válaszol a kérdésekre :).

Ez - is - az egyik fantasztikus dolog a nyárban, hogy bármikor, bármerre mész, mindig belefuthatsz egy roskadozó gyümölcsfába, málnabokorba, de ha az nincs is a közelben, hát a piacon biztosan találsz olyan finomságot, ami feldobja a napodat, na meg a gyomrodat :).



Ma egy hasonlóan ellenállhatatlan szettel készültünk Nektek. A praktikumot szem előtt tartva ismét egy nagyobb pakolós táskával találkozhattok, teli zsebbel, és cipzáras részekkel. Ráadásul még az alakját is változtathatod a közepén futó pántokkal: ha kisebb szütyőre vágysz, csak két mozdulat, és már be is szűkítheted, és hasonlóan egyszerű ismét egy nagyobb táskát varázsolni belőle.




A már jól ismert, és nagyon kedvelt gyöngy ékszerek elmaradhatatlan kiegészítőid lehetnek, még a málnahab is jobban fog esni a csinos kiegészítőkkel :D.

És bár egyelőre csak virtuális frissítőkkel szolgálhatunk, hűsítőként szeretettel ajánljuk figyelmedbe nem csak mai, hanem korábbi csinicsomagjainkat is, és ne felejtsd el ajánlani facebook-játékunkat ismerőseidnek sem.

A munkás kedvűeknek hétvégére, a nyaralóknak pedig az egész szabadságra hűsítő napokat kívánunk :)