2011. július 22., péntek

Rózsás hangulatban

Ha már előző bejegyzésünkben a szezonokról és szezonalitásról esett szó, ma egy olyan összeállítással rukkolunk elő, mely mind színével, mind formáival az év bármely szakában divatosan viselhető és sok ruhának remek kiegészítője lehet. A sötétkék szín fehérrel, pirossal igazi tengerészhangulatot idézhet, nyáron is bárhová viselhető, de hűvösebb napokon is megállja a helyét éppúgy az irodában, színházban, mint a bulikban.



A sötétkék csinicsomaghoz tartozik egy közepes méretű, két nagy rekesz mellett kisebb zsebekkel is rendelkező kézitáska, melybe igazán praktikusan el tudod helyezni holmijaidat. Ezt egészíti ki az azonos színű, fa bogyós karkötő, mely egyszerűsége mellett is nagyon mutatós és a kis rózsa csipesz, melyet viselhetsz hajdíszként vagy kitűzőként is, remekül feldobja a szerelést, divatos, elegáns és romantikus. Kerülj vele Te is rózsás hangulatba!



Kedvet kaptál valamelyik szettünkhöz? Kérdésed van vagy elmondanád véleményedet? Írj nekünk a csinicsomag@gmail.com-ra! Játssz velünk a www.facebook.com/csinicsomag oldalon, ahol szintén megnézheted  csomagjainkról készült képeinket, melyeket hamarosan új formában is megcsodálhatsz, valamint tartalmát is folyamatosan bővítjük. Szép nyári hétvégét Mindenkinek!