2011. augusztus 13., szombat

Csinosan csíkosban

A csíkos az idei nyáron is megkérdőjelezhetetlenül hódít. Minden fajtája divatos - legyen szó akár a sötétkék-fehér matróz csíkokról, vagy a szivárvány összes színében virító bohókás holmikról. Nyári szettjeink között nemrég bemutatkozott csíkos összeállításaink népszerűsége is megerősíti ezt és szinte követeli, hogy újabb hasonló mintájú darabok kerüljenek be csinicsomagjaink sorába. 


A nyári kollekcióban megismert, a francia zászló színeiben pompázó szett közeli rokonáról is elmondható, hogy igazán jól kihasználható párosítás, mely praktikussága mellett bármely évszakban könnyen kombinálható, hiszen a fehér-kék-zöld csíkok harmóniája jól mutat ruhatárunk számos tagjával viselve. A nagy méretű, egyterű táska egész nap társad lehet, hiszen szinte mindent elnyel, amire szükséged van. Szemrevaló kiegészítője a kék-fehér színű gumis fa karkötő, így csinicsomagunk elegáns és sportos napjaidon is harmónikus, divatos megjelenést kölcsönöz.

Ha elnyerte tetszésed ez vagy bármely másik csinicsomagunk, továbbra is érdeklődhetsz felőle a csinicsomag@gmail.com címen vagy facebook oldalunkon (www.facebook.com/csinicsomag), de ne feledd, új webáruházunkon keresztül is igazán egyszerű a vásárlás. A böngészéshez kattints a jobb oldalon felül található webáruházas ikonra!


Most duplán érdemes hírlevelünkre is feliratkozni hiszen akkor nem csak elsőkézből értesülhetsz újdonságainkról, akcióinkról és juthatsz extra kedvezményekhez, hanem egy csinicsomag is ingyen Tiéd lehet. Ugye érdemes velünk játszani? :-)


 Szépséges nyári hétvégét kívánunk Mindenkinek!