2011. augusztus 17., szerda

Fesztiválozz

Bő egy évtizeddel ezelőtt, ha valaki fesztiválra vágyott, várhatta az augusztust és a Szigetet, esetleg a Voltot vagy a Hegyalja fesztivált. Aztán néhány éve történt egy robbanás, és ha nyár, akkor nincs hét magyarországi fesztivál nélkül, Veszprémtől Balatonon át Szegedig keresztül-kasul lehet utazni az országot, és bulizni a legkülönbözőbb típusú összejöveteleken. Ha valaki pedig csendesebb hétvégékre vágyik, akkor ott vannak a gasztrofesztiválok finom ételekkel, borral, sörrel, pálinkával, szóval jó eséllyel találhatunk valami magunkhoz illőt. 



Az első Csinicsomag-fesztiválra még várni kell sajnos, de addig is szeretnénk figyelmedbe ajánlani egy fényes-fémes összeállítást, ami a buliszezonban is megállja a helyét, de később, a dolgos hétköznapokon sem kell elsüllyeszteni a szekrény mélyére, még elegáns alkalmakra is jó választás.

A közepes méretű fémszínű táskát a cipzár mellett egy ovális csattal is zárhatod, így az értékeid is nagyobb biztonságban lehetnek. A rendszerezésben pedig a belső zsebek is segítenek, mi nők tudjuk, hogy ez mekkora áldás néhány táskánál.


A lógós fülbevaló szintén fémszínű, és ez az árnyalat a nyakláncban is megtalálható, feldobva egy kevés fehérrel és gyöngyházszínnel. 


Ha megtetszett ez a csinicsomagunk, nézz körül webáruházunkban is, ahol további kollekciókkal és nyári kedvezményekkel is várunk! 
Játékkal is készültünk, a hírlevélre feliratkozók közül valaki szeptemberben egy csinicsomagot nyerhet, amit akár már egy őszi fesztiválon is viselhetsz :).