2011. szeptember 8., csütörtök

Kincsvadászat

Egyszer régen, még egy általános iskolai zsúr résztvevőjeként az egyik volt osztálytárs családjának Budapest melletti nyaralójában ünnepeltünk. Mikor megérkeztünk, a szülinapos csillogó szemmel újságolta, hogy a délutáni mulatozás során akár ásványokat is gyűjthetünk, mert a környék tele van szebbnél szebb kövekkel. Természetesen a kincsvadászat nem maradhatott el, egy közepes kézisúlyzónak beillő táskával tértem haza, néhány darab azóta is megvan.
Hasonló lelkesedés akkor fogott el bennünket legutóbb, mikor ezt a csillogó szettet állítottuk össze - meg is mutatjuk, miért :).

A királykék öv köves csatjával már önmagában is feltűnő jelenség, biztosan feldobja a ruhatárad mellett a hangulatodat is. Farmeros és szoknyás napokon sem kell hezitálnod!



További kiegészítőként visszafogottabb darabokat választottunk a csomagba: egy kék-ezüst köves karperec, és egy kristályos fülbevaló járulhat hozzá a jól megérdemelt napi csiniséghez :)




Ha további kincsekre vadásznál, most még a gép elől sem kell felkelned, webáruházunkban változatos összeállítások között böngészhetsz.
Különleges őszi akciónk keretében pedig minden nap 1-1 csinicsomagot különlegesen kedvező áron vásárolhatsz meg - részletek virtuális boltunkban!

Ha nyerni szeretnél, még szeptember 15-ig van erre is van esélyed, amennyiben feliratkozol hírlevelünkre.

Eredményes kincskeresést :)