2011. szeptember 6., kedd

Őszi erdő

Bár idén a szeptember beköszöntével nem érkezett automatikusan lehűlés és borús idő, azért a természet változása már látszik, ahogy a tereken, parkokban, erdőkben körülnézünk. A fák elkezdik levedleni lombjaikat - és én, felnőtt létemre még mindig ugyanazzal a lelkesedéssel tudok belegázolni az útszélen összegyűlt avarkupacba, mint 25 éve. :) Nincs is szebb, mint az erdő lombjának színkavalkádja egy napsütéses koraőszi dálutánon.



Ez a kellemes hangulat ihlette alábbi csinicsomagunkat, mellyel Te is Magaddal viheted az ősz hangulatát akár az irodába is. -  Harmóniában az évszak színeivel.




Az összeállítás tartalmaz egy megkötős, három (barna, drapp, zöld) színű, fa bogyós övet, mely nem csak nadrágnak, hanem tunikának, ruhának, hosszú kötött pulcsinak is kitűnő kiegészítője lehet. Tökéletesen passzol az övhöz a barna bogyós bedugós fülbevaló, melyet egyszerűsége miatt igen jól variálhatsz bármely évszakban öltözékedhez. ...és ha ősz, akkor előkerülnek a kendők, sálak is, hiszen amellett, hogy szépek és feldobják megjelenésünket, melegen is tartanak a hűvösebbb napokon. A szetthez egy zöldes-drappos sál tartozik, melyet vékony, selymesen csillogó szálak tesznek igazán különlegessé.


A többi őszi csinicsomag közt ezt a fentit is megtalálod webáruházunkban, ahol érdemes folyamatosan figyelemmel kísárni az egyre bővülő kínálatot. Hírlevélre feliratkozók közt meghirdetett játékunk a végéhez közeledik, így ha eddig elmulasztottál feliratkozni, még nem késő, hátha pont Rád vár egy csinicsomag. Ajánld ismerőseidnek is, növeljétek esélyeteket! Szép napsütéses szeptembert és hosszú, kellemes erdei sétákat kívánunk!