2011. szeptember 22., csütörtök

Pillangók között


Gyerekként sokszor csodálkozva néztük a pillangók színpompás világát, ahogy könnyedén libbennek ide-oda, repkednek gondtalanul, és ha kedvük úgy tartja, néha megpihennek a virágokon vagy a fűben.
Talán így vannak vele a mai kis hölgyek is, így kézenfekvő volt, hogy egy lepkés motívummal díszített csinicsomaggal kedveskedni fogunk nekik valamikor. Most pedig elérkezett ennek az ideje is :).

Ami a színeket illeti, ezúttal az igazi csajos rózsaszínre esett a választás, hogy mai szettünk új gazdája igazi pillangó hercegnővé válhasson!

A láncot és a fülbevalót is lepkés dísz ékesíti, a nyakékhez pedig rózsaszín gyöngyházas bogyók is tartoznak.


Az ékszerekhez egy kincsek elrejtésére is alkalmas, szintén rózsaszín táskát választottunk. Melyik kis pillangó ne érezné jól magát ilyen kiegészítőkkel?

További gyerekcsomagokkal, és természetesen felnőtt hölgyeknek készített szettjeinkkel várunk mindenkit a webáruházunkban, sőt, az aktuális kínálat a blogból a „Szemezgető” menüpontból is elérhető!

Bár a hírleveles játékunk véget ért, a facebook-on továbbra is várjuk a Csinicsomag-közösség új tagjait, hiszen 111 rajongónál ismét sorsolás vár Rátok!