2011. szeptember 27., kedd

Dobd fel a szürkét - pinkkel!

Legutóbb fiatal lányoknak ajánlottunk egy igazán csajos rózsaszín összeállítást, de tudjuk, van amit nem lehet megunni. Már kinőttél a kislányszettekből de még mindig szereted a rózsaszínt? Ma egy igazán stílusos pink csinicsomaggal szeretnénk kedveskedni Nektek, ami vidám, élénk színe ellenére akár egy megbeszélésre is viselhető, hiszen nem tarka és hivalkodó, egyszerűen elegáns és kedves.


Reméljük a pink-fekete-szürke körökkel tarkított nyaklánc a Te környezetedben is jobb hangulatra derít mindenkit! A pink kis lógós fülbavalóval és a hasonló színű övvel kiegészítve tökéletes lesz az összhang, akár egy farmert és egy fehér polót ezzel a szereléssel feldobva indulsz vásárolgatni és a barátnőiddel beülni egy kávére, akár a szürke vagy fekete nadrágkosztmödhöz egy munkahelyi tárgyalásra választod ezt a csini szettet, hogy így törd meg a hétköznapok szürkeségét. Tegyél egy próbát - és a pozitív visszajelzések nem maradnak el!


Légy színes ősszel is, érezd jól Magad a bőrödben! Webáruházunkban számos egyedileg összeválogatott csinicsomag vár Rád, mellyel nem csak időt, hanem pénzt is takaríthatsz meg, hiszen otthonod kényelmében, utánajárás nélkül elérhető áron választhatsz a különböző stílusú összeállítások közül. Folytatódik őszi csinicsomag-esőnk is, hiszen hétről-hétre más szetthez juthatsz hozzá hihetetlen kedvezménnyel! Ugye, milyen egyszerű most csininek lenni?