2011. október 24., hétfő

Merülj el a kékjében

A szeptemberi ragyogó és napsugarasan kényeztető időjárás után sajnos megmutatja az ősz másik arcát is, hideg, szél és eső - ezt sem úszhatjuk meg mindig. Ez azonban ne szegje kedved, és ha nem is teheted meg, hogy egy wellness szálloda langyos medencéjében vészeled át az ilyen napokat, azért egy kis tengert idéző csillogás akármikor Veled lehet. Hogy hogyan? Természetesen egy csodaszép türkiz ékszer összeállítással, melyet Te is bizonyára számos holmiddal jól tudsz majd párosítani.


A kék-ezüst csillogást a csinicsomag minden darabjában megtalálod. A szabályos és szabálytalan formák érdekes keveredése kitűnő választás e népszerű szín szerelmeseinek bármelyik évszakban, akár a tenger, akár a hó ragyog odakinn. Csak egy kattintás ide, és már is webáruházunkban találod Magad, ahol közelebbről is szemügyre veheted és egy perc alatt meg is vásárolhatod Magadnak ezt az ékszer összeállítást!

Még egy rövid ideig elérhető mindig megújuló különleges ajánlatunk, mellyel egy-egy csinicsomag rendkívül kedvező áron lehet a Tied, így érdemes szemmel tartanod webáruházunk főoldalát, ahol megtalálod aktuális akciónkat. Természetesen ezt követően is készülünk új kedvezményekkel és facebook játékunk is tart, így ha Te sem szeretnél lemaradni az előnyös lehetőségekről és az újdonságokról, érdemes feliratkoznod hírlevelünkre! Ízelítőül az alábbi kis válogatással kívánunk csini és mosolygós hetet mindenkinek!