2011. október 17., hétfő

Szivárvány

Blogunkon bemutatkozott már őszi-téli kollekciónk jó néhány darabja, melyek közt a hidegebb évszak beköszöntével természetesen sötétebb, egyszínű csinicsomagok is helyet kaptak, hiszen ezek divatosak, praktikusak és emellett lehetnek igazán vidámak is. Ma azonban szeretnénk Nektek egy igazi színkavalkádot felvonultató összeállítással kedveskedni, mely nem véletlen kapta a szivárványról nevét.


A szivárvány színes, vidám, megfoghatatlan, különleges, romantikus jelenség, így nem véletlen, ha Neked is csupa kedves dolog jut róla eszedbe. Nekem például az, mikor jó barátaink esküvőjén ahogy kimondták a boldogító igent, megjelent felettük a mesés színes ív, mintha csak megrendelték volna - mi ez, ha nem égi jel, áldás a kapcsolatukra? :)
Bizonyára mindenkinek van egy-egy kedves szivárványhoz kapcsolódó története, de minimum egy kellemes régi emlék, ahogy eső után gyermekként fürkészte az eget, hátha megpillantja ezt hamar elillanó csodát. Most azonban nap mint nap Veled lehet ez az érzés, ha az alábbi csinicsomagot viseled!


Csillogó színek tündökölnek a nyakláncon és a karkötőn is, melyekkel ízlésesen kelthetsz egy kis feltűnést és hangsúlyozhatod színes egyéniségedet is. Nem csak különlegesen jól mutat, de nagyon praktikus is, hiszen sok mindennel kombinálhatod a fehér pólótól a kosztümig. Ha fokozni szeretnéd a ragyogást, viseld a rózsaszín övvel, melynek csatját strasszkövek teszik elegénsan díszessé. 


Rabul ejtett a szivárvány csinicsomag? Kattints webáruházunk oldalára, ahol néhány perc alatt Magadévá tehetet! Fiúk, férfiak, ha ajándék ötlet kell, akkor is érdemes itt szétnézni, hiszen melyik nő ne örülne akár a sokadik csinos kiegészítő összeállításnak, így kényelmesen, otthonról kedvező áron szerezheted be az új tulajdonosának bizonyosan kellemes meglepetést!