2011. november 3., csütörtök

Négy nap – négy ajánlat

Négynapos hétvége van mögöttünk, és reméljük, mindenkinek sikerült időt szorítani egy kis pihenésre, kimozdulásra, vagy pár órát saját magára, családra, barátokra.
Mi a Csinicsomagot sem hagyhattuk ki a programból, hiszen novemberben is szerettünk volna meglepetéssel készülni Nektek. Rögtön négy ajánlatunk is van, fogadjátok őket szeretettel :)


Karácsonyi készülődés 

Minden évben elhatározzuk, hogy időben elkezdjük az ajándékok beszerzését, hiszen a decemberi őrültek háza már a vásárlásban megedződött lelkünknek is sok néha. Idén tartjuk is a szavunkat, és erre bíztatunk Benneteket is: kisebb és nagyobb hölgyeknek is találtok ajándékötleteket webáruházunkban. Ha most rendeltek tőlünk, egyrészt megkímélitek magatokat az adventi rohamtól, másrészt pedig két vagy több csomag vásárlása esetén a második (és azt követő) termékből 10% kedvezményt adunk!* Készülj nyugodtan Te is az ünnepre!


Outlet

Néhány hete megnyitott outletpolcunkon találjátok igazán kedvezményes áru kiegészítőinket. Ha szeretnél divatos csinicsomagokhoz jutni, feltétlen nézz körül. A karácsonyi kedvezmény ráadásul ezekre a termékekre is vonatkozik!


Játék a facebookon

Emlékeztek még? Várjuk a 111. rajongót is, hogy kisorsoljunk egy szuper piros csinicsomagot. Ha Ti is szeretnétek minél hamarabb játszani, akkor ajánljatok minket másoknak is, és lájkoljatok a www.facebook.com/csinicsomag oldalon!


Csinicsomag a szépség jegyében

Most már nem csak az interneten vagy a közösségi portálokon ismerkedhettek velünk, hanem néhány partner szépségszalonban is! Szépüljetek és keressétek a csinicsomag kedvezménykártyákat a kozmetikákban, fodrászatokban! Az üzletek részletes listáját folyamatosan frissítjük a „Partnereink” pontban.


Kérdésetek, kérésetek van? A csinicsomag@gmail.com címen rendületlenül várjuk leveleiteket! Csini hetet kívánunk! 



* Két termék vásárlása esetén a kedvezmény az olcsóbb termékre, három csomag esetén a két legolcsóbbra vonatkozik, és így tovább...