2011. november 7., hétfő

Egy cipőben járunk...

Ha számodra is fontos a harmónikus megjelenés és szereted a szép, egymáshoz illően kiválasztott kiegészítőket, akkor biztosan a Te szíved is megdobban egy-egy igazán különleges lábbeli láttán is. Igen, egy cipőben járunk, nem vagyunk egyedül ezzel. Bár csinicsomagjainknak nem része a hagyományos értelemben vett cipő, most mégis szeretnénk kedveskedni Nektek egy igazán divatos cipellős csinicsomaggal, melyet ezúttal a nyakláncodon viselhetsz.


A nőies láncon található medáll kék köveihez kitűnően passzol a szintén királykék gyöngyös karkötő. Divatos színű összeállítás az év bármely szakára, bármilyen eseményre. Reméljük, Neked is tetszik, amit eddig láttál, de ezzel még nem ért véget e csomag tartalmának bemutatása, a szerelést kiegészíti még egy kék, nagy méretű, jól pakolható különleges fül megoldással díszített, mégis egyszerűen elegáns táska.


Ha elnyerte tetszésedet királykék összeálíltásunk és szeretnéd megvásárolni ezt a csinicsomagot, nincs más dolgod, mint webáruházunk oldalán megrendelni és máris Tiéd ez a különleges cipős szett. Érdemes megtekinteni többi csomagunkat is, hiszen akár Magadnak keresgélsz, akár már a karácsonyi ajándékok beszerzését végzed, biztosan találsz szép kiegészítőket bármilyen korú hölgy számára.

Napsütéses novembert kívánunk Mindenkinek!