2011. december 13., kedd

Égi ragyogás



Most már bizonyára mindenki megkezdte a karácsonyi előkészületeket, remélhetőleg Neked is kellemesen, kapkodást mellőzve telik a december. Ha még az ajándéklistádon nincs minden szerettednek a szuper találó meglepetés bejegyezve, szeretnénk Neked ezt az igazán egyszerű, elegáns és alkalomhoz illő csinicsomagot figyelmedbe ajánlani, mellyel már akár találkozhattál is, ha ellátogattál webáruházunkba.



Téli ünnepünk tájékán mindenütt, amerre járunk megjelennek kisebb-nagyobb csillagok, melyek ragyogásukkal is hozzájárulnak az ünnepi hangulat megteremtéséhez, így lesz fontos eleme az ünnepi dekorációnak is. Nem utolsó sorban ilyenkor, Karácsonykor az esthajnalcsillag az, mely különös jelentősséggel bír, hisz utat mutatott a kis Jézushoz igyekvőknek az ismeretlenben.


Ennek az ünnepi hangulatnak a ragyogását idézi Nektek ez az elegáns csinicsomag,  melyben az ezüstözött csillagos nyaklánc és fülbevaló szetthez egy különleges, sötétlila színű, selyemfényű, finoman csillogó, ezüstös kövekkel díszített csattal rendelkező öv is tartozik.


Ha Neked is megtetszett és szívesen ünnepelnél ebben az összeállításban vagy valamelyik szerettedet lepnéd meg vele, csak néhány kattintás és a csinicsomag máris az otthonodba érkezik. További összeállításokért látogass el a CsiniCsomag webáruházba, ahol folyamatosan változó kínálattal és megújuló akciókkal szeretnénk a kedvedben járni. Ha mindezekről elsőként szeretnél értesülni, iratkozz fel hírlevelünkre, most duplán megéri, hiszen a feliratkozóknak most extra kedvezményeket tartogatunk! További kellemes készlődést kívánunk!