2011. december 2., péntek

Jó formában

A mostani szezonban (szinte) minden divatos, így akár állatmintás, akár egy hivalkodó pink vagy egy visszafogott krémszínű szerelést választasz, a lényeg az összhang. A Csinicsomag webáruház télen is számos különböző színű és stílusú összeállítással könnyíti meg Neked a harmónikus megjelenéshez szükséges divatos kiegészítők kiválasztását. Mai ajánlatunk azonban egészen bizonyos, hogy sok év múltán is bátran viselhető, igazi időtálló kompozíció, melynek kihasználhatóságát a klasszikus színösszeállítás mellett praktikussága is fokozza, mégsem unalmas, hiszen érdekes formák teszik igazán egyedivé.


A fekete, különleges, letisztult vonalú táskát fehér szegélyek és varrások teszik különlegessé. Közepes méretének köszönhetően sokminden elfér benne, amit akár tömegben is biztonságban tudhatsz cipzáros és az erre áthajtós mágneses záródásnak köszönhetően. A vastag pánthoz a táska két erős, ezüstös csattal kapaszkodik. A táskát ennél az összeállításnál egy fekete, fa bogyós karkötő egészíti ki, mely spirál alakban tekeredik a csuklóra, elegáns, nőies megjelenést kölcsönözve viselőjének. Ha azonban a fekete-fehér megjelenésünket szeretnénk igazán dögössé varázsolni, semmiképp ne felejtsük el a piros-fehér-fekete színekben pompázó, kisebb-nagyobb körökkel ékesített nyakbavalót, mely öltözéked fénypontja lehet, hiszen egyszerűen elegáns formái ellenére rendkívül mutatós darabja lehet a legvisszafogottabb kosztümös ruházatnak is. Kombináld kedved és az alkalom szerint!


Reméljük ismét sikerült esetleg egy jó ötletet adni a karácsonyi ajándéklista teljessé tételéhez, melyhez webáruházunk oldalán további szépséges csinicsomagokkal is szeretnénk hozzájárulni. Ha van kedved, válaszold meg jobb oldalon található közvéleménykutatásunkat, hogy tudjuk, mikor jönnek igazán jól a szuper akciós karácsonyi ajánlatok, melyekkel igyekszünk azért folyamatosan kedvet csinálni az ünnepi előlészületekhez, hogy sikerüljön könnyedén örömet szerezni szeretteidnek!