2012. január 4., szerda

Új év...

Elteltek az ünnepek, lassan mindenki búcsút int a még szobában álldogáló karácsonyfának is, ismét visszatérünk a hétköznapi menetrendhez, megszokott munkahetek követik egymást. Reméljük mindenkinek volt alkalma az ünneplés mellett pihenésre is, így megújult erővel vághat neki az új évnek - bár idén szerencsére erre sok hosszú hétvége is ad majd alkalmat.

 
Ezt tesszük mi is, idén is azzal szeretnénk foglalatoskodni, hogy minél több szép csinicsomag találjon új gazdára, így hozzásegítve a hölgyeket a harmonikus megjelenéshez. Ha esetleg nem került a karácsonyfa alá álmaid csinicsomagja, akkor (is) érdemes benézned webáruházunkba, ahol továbbra is változatos stílusú, divatos kiegészítő összeállítások várnak Rád. Továbbra is szeretnénk folyamatosan megújuló akciókkal és játékokkal kedveskedni látogatóinknak. Ha már itt tartunk: ne feledd, ahogy megérkezett facebook oldalunkon a 111. lájkoló, ajándék csinicsomagot sorsolunk a játékhoz így csatlakozók közt!

Leárazásokat természetesen nálunk is találsz, így akár már a következő szezon előtt is beszerezheted a szívedhez közel álló összeállításokat, melyek megrendelésével pénzt és időt is takaríthatsz meg. Íme egy kis ízelítő outlet polcunk aktuális kínálatából:




Ezekkel a remek ajánlatokkal szeretnénk Nektek nagyon-nagyon boldog, eredményekben, örömökben gazdag Új évet kívánni!