2012. február 7., kedd

Újdonságok szeretettel!

Először is elnézéseteket kérjük, hogy kicsit hosszabb ideig nem jelentkeztünk itt a blogunkon, de ha ez idő alatt webáruházunkba vagy facebook oldalunkra ellátogattál, akkor bizonyára láttad, hogy nem tétlenkedtünk. Azon dolgoz(t)unk, hogy sikerüljön még vásárlóbarátabbá tenni internetes boltunkat és bízunk benne, hogy újdonságaink Neked is meghozzák a kedvedet a válogatáshoz, hiszen a meleg szoba kényelméből kiválasztott csinicsomagok néhány napon belül otthonodba érkeznek:


Amit a

oldalán biztosan megkapsz:
 


- egyedileg összeállított kollekciókat
- 2 hétig 100% pénzvisszafizetési garanciát

- nagyszerű árakat
- remek ajándékötleteket
-
kiegészítőket minden stílusra és alkalomra
- kényelmes vásárlást bármikor, bárhonnan
- Magyarország területén ingyenes házhozszállítást
- törzsvásárlóinak külön kedvezményeket és akciókat




A fent felsorolt előnyök mellett továbbra is akciókkal és nyereményjátékokkal szeretnénk kedveskedni látogatóinknak, vásárlóinknak és hírlevél olvasóinknak! Ha még nem csatlakoztál facebook-os közösségünkhöz, érdemes itt is a "tetszik"-re kattintani, hiszen szerencsére egyre gyorsabban közeledünk a 111-es létszámhoz, melynek elérésekor egy divatos piros csinicsomag kerül kisorsolásra a hozzánk csatlakozók között.

Továbbra is várjuk a hírlevelünkre feliratkozókat - mellyel most duplán nyerhetsz, hiszen nem csak elsők közt értesülhetsz akcióinkról és extra kedvezményekre tehetsz szert, hanem a feliratkozással játszhatsz egy másik divatos csinicsomagért!

A közelgő Valentin-nap alkalmából különleges ajánlatokkal, ráadásul a mai és holnapi napon extra 10%-os árkedvezménnyel várunk minden kedves megrendelőt, akár magát, akár barátnőjét szeretné meglepni egy csodás ajándékkal. Ráadásul már elérhetőek új kategóriáink, melyekben táskákat és ékszereket választhatsz magukban is, így Te is összeállíthatod saját stílusod szerinti csinicsomagodat illetve kiegészítheted már meglévő darabjaidat! Íme, egy kis ízelítő újdonságainkból:












Ugye, hogy érdemes ellátogatni a CsiniCsomag webáruházba? Válogass kedvedre és a kiszemelt csiniség néhány napon belül, INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL érkezik otthonodba! További szép téli napokat kívánunk Mindenkinek!