2012. február 16., csütörtök

Velünk csak nyerhetsz! :-)

Ismét egy fagyos nap, de mi igyekszünk Nektek most is szívmelengető hírekkel szolgálni! Előző bejegyzésünkben már számos újdonsággal jelentkeztünk, azonban mi továbbra sem szeretnénk oldalaink látogatóit játékok és friss tippek nélkül hagyni. Olyannyira, hogy aki filgyelmesen böngészte webáruházunk kínálatát vagy tagja közösségünknek facebook oldalunkon (és örömmel mondhatjuk, hogy ez a szám szépen növekszik), már találkozhatott is legújabb csini tippjeinkkel, melyet folyamatosan készítünk csinicsomagjainkhoz, hogy ezzel is megkönnyítsük a szettek kiválasztását és sokszínű viselését. Íme egy példa türkizre:


Reméljük Ti is szívesen fogadjátok és akár hozzá is szóltok, elmondjátok véleményeteket összeállításainkkal kapcsolatban.

Valentin-napi ajánlatunk helyén hamarosan megújúló ajándékötleteinkkel találkozhattok, mellyel nem titkolt szándékunk férfi társainkat is segíteni pl. a közelgő nőnap alkalmából a megfelelő ajándék meglelésében. Ne feledjétek, webáruházunkból történő vásárlás esetén - értékhatártól függetlenül - a szállítási költséget Magyarország egész területén a CsiniCsomag állja, így a kiválasztott kiegészítők ingyen érkeznek néhány napon belül otthonodba! 

Érdemes továbbra is rajtunk tartani a szemeteket, hiszen partnereinkkel közösen márc. elején újabb nyereményjátékot indítunk, ahol szemrevaló csiniségek találnak új gazdára. Addig is, ha még nem tettétek, csatlakozzatok hozzánk facebook-on, hiszen így nem csak újdonságainkról értesülhettek első kézből, de nem sokára lájkolóink közt újra vásárlási utalványokat sorsolunk ki.


További szép és a mainál kevésbé szeles hetet kívánunk Mindenkinek!