2012. október 29., hétfő

Blogolj velünk!

Az elmúlt napokban visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, vele a korai sötétedés, a hideg napok - ez bizony az első hetekben igencsak próbára teszi az ember testét-lelkét. 


Mi itt a CsiniCsomagnál viszont dacolunk a hideggel. Az eddiginél egy kicsit nagyobb fába szeretnénk vágni a virtuális fejszét és egy megújult bloggal kedveskedni Neked, kedves Olvasónk. Ezentúl nem csak lélekápoló összeállításokkal, hanem a hétköznapokban is jól használható szépség- és divattippekkel jelentkezünk. Természetesen továbbra is bemutatjuk a legújabb őszi és téli kiegészítőket, divatos táskákat és ékszereket, de szeretnénk megmutatni azt is, hogy a tökéletes kiegészítők mellett mivel tudod csinosítani magadat a hétköznapokon is. 


Szépségápolás témakörben a saját tapasztalatunk mellett szakértő tanácsát is megosztjuk Veled, és természetesen várjuk a Te véleményed, kérdésed is. Írd meg nekünk az info@csinicsomag.hu címre, milyen témáról olvasnál szívesen nálunk!

Kép forrása: http://womanfreebies.com

Kövess minket, vagy tarts velünk a Facebook-oldalunkon is, hiszen hamarosa olvashatod is első őszi-téli szépségápolási tanácsainkat!