2012. július 16., hétfő

Parti ajánlat

Legutóbb nyár elején jelentkeztünk itt blogunkon, mikor még csak ízelítőt kaphattunk a várható melegből, de azóta kánikulában és meleg vizű strandoló helyekben nincs hiány, pedig még csak félúton járunk a vakáció szezonban. Így július derekán mi mással is szolgálhatnánk Neked, mint szebbnél szebb kiegészítőkkel és csinicsomagokkal, melyekkel a Te lehetsz a strand gyöngyszeme és az éjszakába nyúló partin is ragyoghatsz!

Nyári csinicsomagunk neve is elárulja, hogy kimondottan a strandszezonra ajánljuk ezt a szép, homok színű horgolt táskát, melyet csillogó díszítése tesz még különlegesebbé. Cipzárral záródik, így biztos helyet kaphatnak benne értékeid is, de elég nagy ahhoz, hogy a naptejet és az olvasnivalót is ebben vidd Magaddal. Viseld hozzá az aranyosan csillogó, gumírozott ékszereket, melyben bátran bemehetsz a vízbe is!




Ha olyan nyarat idéző kiegészítőt keresel, melyet sokoldalúan, nem csak nyáron tudsz használni, akkor érdemes megnézned vidám, színes, állítható vállpánttal rendelkező oldaltáskáinkat, melyek nem csak mutatósak, hanem közepes méretükkel és sok rekeszükkel igazán praktikusak is, így nem véletlen vált oly sokak kedvencévé. Íme csinitippünk egy türkizkék példányra, melyet egy különleges üvegmedálos lánccal kínálunk:

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban szeretnénk figyelmedbe ajánlani folyamatosan bővülő gyermekek számára kínált kiegészítőinket, mellyel a legfiatalabbak is csinin vághatnak bele a nyári programok sokaságába. A táskák, nyakláncok, karkötők és hajcsatok mellett most vidám hajpántok is tovább tarkítják kínálatunkat, oldalt láthatod csinitippünk egy színes darabhoz.
Bízunk benne, hogy a fenti kis ízelítőtől Te is kedvet kaptál, hogy ellátogass a nyár elején teljesen megújult webshopunkba, ahol számtalan színű és stílusú kiegészítő vár Rád, hogy kiválaszd a neked tetszőt, melyet a megrendeléstől számított néhány napon belül már viselhetsz is. További szép nyarat és sok kellemes, parton vagy partin eltöltött órát kívánunk mindenkinek!