2011. június 16., csütörtök

Fesztelen fekete

Eddig számos színpompás csomag mutatkozott be blogunkon keresztül, vidám, élénk vagy kissé visszafogottabb pasztell színekben. Szeretjük a színeket, mert úgy gondoljuk, viselésükkel sokmindent kifejezhetünk, sőt, saját és mások hangulatára is hatással lehetünk. Ott van azonban ez a fekete. Nem élénk, nem vidám, sokak szerint nem is sorolandó a színek közé - és mégis szeretjük. Melyik nőnek ne szerepelne  a ruhatárában? Szeretjük, mert praktikus, szeretjük, mert elegáns, szeretjük, mert szexi. Örök darab, bármilyen eseményre, bármilyen évszakban. Mi most kiegészítőként szeretnénk ajánlani Nektek! Azt hiszem praktikusságát nem szükséges ecsetelni, de nézzük, hogyan lehet a sokszor komorságot sugalló fekete  akár egy könnyed nyári viselet tökéletes része.



A szín adott, de ha a formákkal picit variálunk, már nem is olyan komoly ez az örökzöld klasszikus. Mai csinicsomagunkban a nyakláncon a fekete az ezüsttel párosul, az elegáns hatás kedvéért. A kis fekete bogyók könnyed, játékos hatást keltenek.  A szett része még egy fonott mintás fekete öv, mellyel akár egy fehér vagy drapp lennadrágot is feldobhatsz, így igazi nyári öltözék részeként pompázhat. Jöjjön végül, de semmiképp sem utolsó sorban személyes kedvencünk, a táska. Pontosabban a masnis táska. Amellett, hogy nagyon praktikusan pakolható, közepes méretű fekete retikülről van szó, közel sem egy sima átlagos darab. A fehér varrással szegélyezett minta és a kis saját anyagából készült masni csak úgy vonza a tekintetet. Nyári koktélpartin és akár elegáns színházi esten is megállja a helyét.   


Elnyerte a tetszésedet ez a fekete összeállítás? Jól tudnád kombinálni, hiszen tökéletesen passzol a piros dögös ruhádhoz, a farmerhez, a fehér capri nadrághoz vagy akár a csillogós buliszerelésedhez is? Ha szeretnéd, ha ez a csinicsomag Téged tenne csinibbé írj nekünk a csinicsomag@gmail.com-ra! Várjuk kérdésed, véleményedet!
Szép hétvégét kívánunk!