2011. augusztus 19., péntek

Szüret gyerekszemmel

Korábban már mutattunk fiatalabb divatrajongók számára összeállított csinicsomagot, és most itt az idő, hogy egy újabb szettel rukkoljunk elő.
Az elmúlt hétvégén ugyanis megcsapott a közelgő szüret hangulata, mikor az ország egyik legszebb borvidékén, Villányon keresztül vitt az utunk. 

Magával ragadó volt a hangulat, a nyugodtság, az egészséges lelassultság, és az is, hogy az ott élők milyen nagy szakmai elhivatottsággal végzik munkájukat. Az egyik fiatal borászlány mesélte, hogy születése óta a szüret varázsában él, amit jövő héten már meg is kezdenek, nem csoda, hogy az ember azt érezte, legalább 30 év tapasztalat van mögötte.

Kisgyerekként nekem is mindig nagy élmény volt, ha a szünidő utolsó heteit hasonló programokkal tölthettem. Bár egy szavam sem lehet az akkori öltöztetésemmel kapcsolatban, de az akkori énem biztosan örült volna egy ilyen gyümölcsös összeállításnak :).

Az alma formájú csillogós medál egy bőrláncon kapott helyet, így rögtön hercegkisasszonynak érezheti magát az ember lánya :).



A nagy melegben, nagy munkában praktikus lehet egy hajbavaló, ami segít kordában tartani a rakoncátlan tincseket. Mi mással díszíthetnénk, mint egy fényes almával?


A csillogás a füleknek is jár, egy apró fülbevalóval pedig talán még a szüretelés is jobban fog menni a kisasszonyoknak.


Egy biztos, a hétvége megint szuper időt tartogat, úgyhogy kicsiknek és nagyoknak is kívánunk remek programokat, maradandó élményeket - végül is ezek lesznek azok, amik hosszú évek múlva is biztosan mosolyt csalnak majd az arcunkra.