2011. augusztus 22., hétfő

Hamvas frissesség

Legutóbbi alkalommal almás összeállítással kedveskedtünk ifjú olvasóinknak, de a némelyest idősebbeket sem szeretnénk gyümölcs nélkül hagyni, így ma egy igazán kellemes, lágy anyagokból összeállított csinicsomaggal érkeztünk, mely talán nem csak számunkra idézi az érett barack hamvasságát.



A pihe-puha anyagból készült, halvány rózsaszínes árnyalatú táskában biztosan Te is helyet találsz holmijaidnak, hiszen a sok zseb a praktikumot is szolgálja, nem csak a kinézetét dobja fel. A szett különböző darabjainak harmóniáját nem csak a hasonló színárnyalatok és az ezüstös csillogás, hanem a visszatérő kisebb-nagyobb karikás minták is adják, melyek visszaköszönnek a a táskán, a könnyű, lágy esésű kendőn és a lógós fülbevalókon is.


Tökéletes választás ez a szett így nyár végén, hiszen vidám színével és csillogásával magában hordozza a napsugarak energiáját és a különleges sállal hűvösebb napokon is csinosan vághatsz neki a városnak, vízpartnak, sulinak vagy egy igazi, hamísítatlan házi barackos pitének. :-)