2011. augusztus 25., csütörtök

Trendi pink - elegánsan

Bár közeleg az augusztus vége, javában tombol még a nyár, hőség ez a javából. Ahogy a hűvösebb idő júliusban beköszöntött, mi is ízelítőt adtunk már őszies hangulatú csinicsomagjainkból, melyekhez már webáruházunkban is hozzájuthatsz, de valahogy a hőmérséklet emelkedésével újra igazán élénk színekhez támadt kedvünk. Ma egy olyan összeállítást mutatunk be, amely kishíján a webáruház helyett a saját szekrényemben landolt, talán Neked is kedvenced lesz, ha meglátod. Ő az:


A szuper tágas, praktikus oldalzsebbel ellátott táskába pakoláskor nem kell nagyon szelektálnod, sok mindent elhelyezhetsz benne. Egyszerű és mégis nagyszerű! Viseld hozzá a fából készült pink kiegészítőket, melyekkel a legegyszerűbb fehér pólót és papucsot vagy akár egy szürke kosztümöt is igazán egyedi szereléssé varázsolhatsz. 


Ez az összeállítás a hűvösebb napokon is biztonyosan jó hangulatot idéz, ez kis nyári lendületet csempész a napjaidba és energiával tölt fel! Trendi csinicsomag bármely korosztály számára!
Most duplán érdemes ellátogatnod webáruházunkba, hiszen nem csak a fenti összeállítást vásárolhatod meg kedvezményes áron, de a hírlevélre feliratkozók közt is hamarosan kisorsolunk egy csinicsomagot! 
Reméljük ezekkel a jó hírekkel megkoronázva Nektek is szép lesz az utolsó nyári hétvégétek, mellyel Ti is emlékezetesen búcsúztathatjátok ezt a kissé szeszélyes évszakot!