2011. augusztus 29., hétfő

Szépségesen kékségesek

Örömmel vesszük tudomásul, hogy végre kellemes nyár végi időjárás köszöntött ránk, így bizonyára sokatok számára jól startol a fiatalok szünidejének utolsó hete, mielőtt ránkköszönt az ősz. Főleg ha olyan kellemes hétvégét tudhattok magatok mögött mint mi. Egy jól sikerült meglepetés születésnapi parti után, melyen rég látott ismerősökkel ünnepelhetsz együtt,  mindig olyan jó érzés tölti el az embert, szép lezárása ez a nyárnak. Van azonban egy szín, mely az évszakváltással mit sem veszít népszerűségéből. Webáruházunkban ugyan a következő csomagok a nyári szettek között találhatók, így továbbra is kedvezményesen juthatsz hozzájuk, de hűvösebb napokon is kitűnően ki lehet őket használni. Íme az első csodaszép türkiz csinicsomag zöldes árnyalatban:

  
Nyárra talán elsősorban inkább fehér ruhák kiegészítőjeként ajánlanánk ezt az összeállítást, de képzeld csak el egy napsütéses októbeti napon például barnával kombinálva! Elegáns és trendi bármilyen alkalomra. A kis méretű táska praktikus zsebekkel van ellátva, így bizonyára Te is megtalász benne mindent könnyedén. Viselheted hozzá a harmonizáló fa ékszereket a tökéletes összhang eléréséhez, mellyel bizonyára sok bókot zsebelhetsz majd be!


 Ha kicsit sötétebb árnyalatra vágysz, van mára még egy mini csomagunk, melyben szintén kis méretű, sötétebb türkiz táska található, egyterű, mágneskapcsos zárral. A gumira fűzött nyaklánc nem csak az azonos színű, de a bordós és sárgás ruháknak is tökéletes kiegészítője. Egyszerű párosítás sportos napokra is!



Más színre vagy nagyobb táskára vágysz? Gyere, nézz körül itt és biztosan talász Számodra is megfelelő összeállítást! Válassz kedved szerint szettjeinkből! Szeretnél elsőként értesülni újdonságainkról és kedvezményesen hozzájutni csinicsomagokhoz?  Vagy akár egyet meg is nyerni? Nincs más dolgod, mint feliratkozni hírlevelünkre! Kattints és nyerj!

Csini nyárutót kívánunk Mindenkinek!