2011. szeptember 2., péntek

Csak természetesen

Elérkezett a szeptember, néhány szerencsés társunkat leszámítva az idei nyaralás már a hátunk mögött, főszerepben újra az iskola illetve a munka. De ettől még nem kell komor hangulatba kerülnünk és a jó idő is remélhetőleg még sokáig velünk marad, így élvezhetjük továbbra is a természet közelségét, szépségét és a napsugarak energizáló erejét. Ha pedig még sincs alkalmunk kimenni egy szép virágos rétre, csempésszük annak hangulatát öltözékünkkel a hétköznapokba! Ma bemutatott csinicsomagunkkal ezt Te is megteheted!


A közepes méretű piros táskában sok mindent magaddal vihetsz, de nem csak ezért fogod szeretni. Fülén kis fehér-piros virág virít közepén ezüst patenttal, mely mindig jókedvre derít majd... és ha kis virág, akkor mi más passzolna jobban ehhez a vidám táskához, mintha egy kis piros kövekkel díszített lepke függene a nyakláncodon. A lógós fülbevalón is visszaköszön ez a piros szín - természetesen ezüst csillogással kiegészítve. Viseld bátran hétköznapokon is! 


Megtetszett, szeretnéd ha Tied lenne? Webáruházunkban többek közt ezt a csinicsomagot is megtalálod! Játssz velünk facebookon is, hiszen hamarosan csinicsomagok találnak gazdára. Ezekkel a jó hírekkel kívánunk kellemes, napsugaras hétvégét mindenkinek!