2011. október 3., hétfő

Csupa csoki

Beköszöntött az ősz, októbert írunk már, bár szerencsére az időjárás ennek nem nagyon van tudatában, talán most próbál minket kárpótolni az esős júliusi napokért (vagy inkább hetekért). Sajnos minden jónak vége szakad egyszer, így remélem mindenkinek volt alkalma, illetve lesz még a héten kihasználni ezt a ragyogó napsütést. Azonban a szürkébb, hidegebb napokon se hagyjuk magunkat egyhangúságba zuhanni, lepjük meg magunkat egy kis finomsággal!


Csak nem Neked is rögtön egy kis csoki jutott eszedbe? :-) Ha Te is szereted, semmiképp ne hagyd Magad lebeszélni egy isteni krémes forrócsokiról se, vagy lepd meg Magad egy táblával kedvenc fajtádból, de mi most egy olyan csokis különlegességet szeretnénk figyelmedbe ajánlani, mely megjelenésedre is minden bizonnyal csakis pozitív hatással lesz, 100 % csoki, 0 kalória - minden nő álma.


Ezt a különleges csokis táskát bárhová Magaddal viheted és a szükséges holmik mellett bőven elfér benne egy kis édesség is, hiszen mérete és praktikus zsebei igazán sok pakolóhelyet biztosítanak. Vidám mintája nem csak Téged derít majd jókedvre. A passzoló kiegészítők után sem kell kutatnod, hiszen a táskához tartozik egy barna fa bogyós karkötő és egy pár fülbevaló, mellyel igazán stílusosan kelhetsz útra, bárhová is mész. 


Ha ez a csupa csokis finomság elnyerte tetszésed, keresd webáruházunkban az őszi összeállítások között, ahol emellett további csinicsomagok is várnak Rád, ráadásul folyamatosan változó akciókat is találsz, hogy kedvenceid még kedvezőbb áron a Tieid lehessenek! Légy csini velünk októberben is!