2011. október 6., csütörtök

Kultúrnők

Már hetek óta olvashattok az őszi összeállításainkról, de ez az évszak nem csak a divatban hoz fordulatot azzal, hogy kicsit visszafogottabb, kevésbé harsány formáját mutatja, hanem a nyári szünet után felpezsdíti a kulturális életet is. Elkezdődnek a színházi bemutatók, akik pedig kevésbé vágynak szabadtéri programra, azok koncerteken tombolhatnak, és a mozi szerelmesei is gyakrabban szorongatják a pattogatott kukoricás tasakot.

A jegeskávét felváltja tehát a forró kakaó, a tópartot a kiállítás, a kirándulást a filmnézés. A divat viszont örök, úgyhogy ez egy percig sem jelenti azt, hogy le kell mondani a csinos kiegészítőkről!
A fenti programok bármelyikét is kedveld, drappos-barnás csecsebecsékkel nyert helyzetben leszel, legalábbis ami a táska- és ékszerdivatot illeti.


A drapp táska épp elég kicsi, hogy egy-egy társasági eseményen is elegáns legyen, és épp elég nagy ahhoz, hogy Nálad lehessen minden, ami fontos. Belül egy telefontartó és egy kisebb zseb található, kívülről egy másik cipzár pedig egy kisebb rekeszt rejt.

A barna, antik hatású ékszereket a színük mellett apró kövek teszik méltóvá egy-egy kultúrprogramhoz :).



Nincs tehát kifogás, hiába változik az idő – ahogy a táskák, ékszerek, kiegészítők, úgy a minket körülvevő események, is a mindennapjaink részei, és egy barátokkal közös színház vagy balett, egy jó beszélgetés is legalább annyira feltöltő lehet, mint a nyári D-vitamin-szüret.

Ha pedig már csak szép kiegészítők hiányoznak, akkor ne habozz válogatni webáruházunkban! Októberben az új őszi csomagok mellett napi akciókkal is találkozhattok, így érdemes sokszor ránk kattanni :).
Ha a facebookon még nem tartozol a csinicsomag-közösség tagjai közé, akkor lájkolj minket most, hogy 111 rajongónál újabb kiegészítők találjanak gazdára!