2011. október 13., csütörtök

Éjkirálynő

Sokan tartanak a sötétkék szín viselésétől, pedig jelentése szerint nem csak komolyságot, hanem tudást és erőt is sugározhatunk vele. Így máris rögtön vonzóbb, ugye?
Ráadásul sikerült Nektek egy olyan különlegesen elegáns csinicsomagot összeállítani, amivel akár az első lépéseket is megteheted például egy bálkirálynőség felé és a környezetedet is biztosan elkápráztatod.
Mikor egymás mellé tettük a darabokat, bevallom, mindketten elégedetten bólintottunk, hiszen ezek a kiegészítők úgy tűnik, csak egymásra vártak!



A kisebb méretű kézitáska letisztult, egyszerű formájú, nem hivalkodó, hanem hagyja érvényesülni a további csini darabokat. Erre szükség is van, hiszen szemkápráztató ékszerek szegődtek hozzá.
A karperecben apró, sötétkék szalmagyöngyök csillognak, öröm viselni egy ilyen darabot. Nem csak elegáns öltözékedet, de akár egy sportos farmer-póló összeállítást is könnyű feldobni vele.


Aztán itt van ez az egyedi gyöngy nyaklánc, fényes, gyöngyházas összeállításban. Legyen akármilyen egyszerű a ruhád, ezzel a darabbal egy csapásra magadra fogod vonzani a tekinteteket. Ugye, néha milyen kevés is elég, hogy különleges légy?


Ahogy már megszokhattátok, itt a Csinicsomagnál mindig készülünk valami meglepetéssel. Most sincs ez másként: Amellett, hogy webáruházunkban az őszi-téli kollekciónk tovább bővült, kifutó termékeinket még kedvezőbb áron az OUTLET részlegen kínáljuk. Napi akcióinkkal továbbra is jelentkezünk!